In onze buurt

At Home - In the Woods beveelt u zijn voorkeuradresjes aan ... in de buurt van GESVES

Culturele activiteiten
op 25.7 Km in onze buurt
LES JARDINS DU LAC DE BAMBOIS

Un site riche en découvertes pour les amoureux de nature, pour une balade en famille ou entre amis Ce domaine, retenu comme site Natura 2000 et situé à quelques pas du Ravel, vous propose : • de vous détendre : baignade en eau douce avec plages de sable - cafétéria - plaine de jeux - organisation d'anniversaires et d'évènements tout public • de vous promener dans 12 jardins thématiques, aux ambiances variées et surprenantes • d'en apprendre un peu plus sur la nature qui vous entoure: affûts ornithologiques, aquariums, expositions, panneaux didactiques, visites guidées, animations • de pêcher en barque ou en float-tube, ou de suivre des initiations à la pêche pour enfants et adultes

Waarom we u dit aanbevelen

Een landelijke wandeling, altijd goed onderhouden tuinen, een zandstrand en de mogelijkheid om te zwemmen. Het is altijd een leuk uitje.

Campings
op 12.1 Km in onze buurt
Domaine du Bocq

___________________________________________________________________________________ Domaine du Bocq ligt in een prachtige vallei aan de rivier du Bocq in het kleine dorpje Purnode in de Belgische Ardennen. Op ons domein vindt u verschillende soorten kampeerplekken, gîtes en activiteiten. Geniet van alle rust op een plek aan de rivier of zet uw tent op in het bos of op een van de velden. Klik op het menu 'accommodaties' voor alle mogelijke kampeerplaatsen. Komt u voor uw rust, voor een mooie wandeling door de natuur of om een van de vele activiteiten te doen? Op onze camping en in de omgeving hoeft u zich niet te vervelen. Wij bieden verschillende activiteiten op en rond de camping. Onder het menu 'activiteiten ' vindt u ons aanbod van activiteiten. Wij verwelkomen u graag op onze camping!

Waarom we u dit aanbevelen